Oletko jo tutustunut viehättävään Muusaan?

Muusa on valoisa, vuokrattavissa oleva 74 m2 tila Tampereen Tesomalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tila on remontoitu vuonna 2014, ja siihen kuuluu yksi iso, avoin tila, keittiönurkkaus, kahvihuone ja WC.

Lataa pohjapiirros

Tila on kalustettu taiteen tekemiseen liittyvillä välineillä; onhan Muusan seinänaapurina tilaa vuokraava Manner Taidetarvikkeet Oy. Muusa sopiikin loistavasti piirtämiseen ja maalaamiseen, kalligrafiaan, kirjansidontaan, pienoismallien rakenteluun ja askarteluun. Muusassa voidaan tehdä myös linoväritöitä sekä grafiikkaa tietyin rajoituksin.

Muusa on kuin luotu kurssien järjestämiseen ja kollektiiviseksi työtilaksi. Muusassa voivat kohdata erilaiset ryhmät taiteen ja askartelun merkeissä, ja Muusa tarjoaa hienot puitteet myös esimerkiksi näyttelyille, pop-up-myymälöille, tapahtumille, tyky- ja tyhy-päiville, kokouksille ja koulutuksille – tai vaikka syntymäpäiville. Tilassa voi työskennellä yhtäaikaisesti noin 10–12 hengen ryhmä.

Muusaa vuokrataan arkisin hintaan 25 €/h + alv. Viikonloppuvuokrista ja muista pidemmistä vuokrasuhteista sovitaan erikseen. Vuokrahintaan sisältyy oikeus käyttää tilassa olevia laitteita, työkaluja ja tiettyjä perustarvikkeita kuten lyijykyniä, saksia, linoteloja ja pitkiä viivaimia.

Käytössäsi mm.
– 12 pulpettia / piirtopöytää nostettavalla kannella (koko 60×90)
– 10 tuolia ja 10 jakkaraa
– 12 maalaustelinettä
– 3 grafiikan prässiä
– 2 isoa pesuallasta kipsisuodattimilla
– kuivausteline
– 5 korillista kuljetusvaunua / siirrettävää työtasoa
– lasipöytä + 6 korkeaa tuolia
– valopöytä
– lämpölevy
– piirtoheitin
– iso paperileikkuri
– ja paljon muuta

Keittiössä
– astiat 12 hengelle
– jääkaappi
– astianpesukone
– kahvin- ja vedenkeitin
– mikro
– leivänpaahdin

Tilaa ylläpitävältä Mannerilta voit lisäksi ostaa taidetarvikkeita, kuten värejä ja papereita. Tutustu tuotevalikoimaan osoitteessa www.konstashop.fi. Jos tilaaja niin toivoo, tuotteet toimitetaan Muusaan ennen tilaisuuden alkua. Kurssiärjestäjien kannattaa tutustua myös Kurssimateriaalit-palveluun.

Huomaa: Jos et halua ostaa taidetarvikkeita omaksi, niiden käyttö voidaan sisällyttää vuokrahintaan.

Tiedustelut ja varaukset:
puh. 03 5800 500 / muusa@taideluokkamuusa.fi